Specialiteiten ∼ Bakkerij Sam Vollens


bakkerij sam vollens kapellen

's Avonds en 's nachts kneden wij het deeg en bakken wij broden in diverse variëteiten. Als warme bakker hebben wij ook een paar specialiteiten onze "specialekes". Broden met liefde voor het vak gemaakt en die in de vroege ochtend in de bakkerswinkel liggen. Rechtstreeks van de bakoven naar de winkel, verser kan niet.

Naast brood, smelten we ook chocolade en maken we ook ander lekkers zoals rijsttaartjes. Heel het jaar door verkopen we onze zelfgemaakte worstenbroden en overheerlijke appelbollen. In de winkel staan ook 2 rekken vol met producten zonder toegevoegde suikers.


Onze specialekes

R
Op dinsdag bakken we de roggeverdommekes. Kleine ronde, maar in verhoudinng, best stevige broden. We bakken ze met of zonder krenten. De roggeverdommekes zijn inmiddels een begrip geworden in Kapellen, waar ook mensen van buiten onze gemeente graag voor langs komen. We bakken er mandenvol van.
P
Iedere maandag bakken we onze "Piotjes". Dit zijn heerlijke sandwiches met rozijnen. Zo lekker dat je er al snel een paar van opeet. Daarom is er 's maandags steeds onze actie, 3 piotjes kopen + 1 gratis. Smakelijk!!
B
Wij smelten chocolade om tot "Boterham chocolade", dit zijn plakken in diverse diktes. Smaakt heerlijk tussen de boterhammen. De snoepers eten het natuurlijk zo op! De plakken gaan van vrij fijn tot wel een kleine centimeter dik. De boterham chocolade bestaan met melk, of donkere chocolade en met of zonder noten. Wij verkopen er ook zonder toegevoegde suikers.


W
Bij bakker Sam Vollens vindt u het hele jaar door worstenbrood. Zelf gemaakt in de bakkerij, steeds met een dubbele worst. De worstenbroden moeten alleen langzaam opgewarmd worden in de oven. Knapperig en voedzaam.
A
In onze appelbollen verwerken wij steeds een volledige appel per bol. Heel ons receptje gaan we hier niet verklappen, maar appel en kaneel gaan perfesct samen, smeuige bollen met een laagje bloemsuiker. Traditionele specialekes van bij ons.
Z
Mensen met suikerziekte kunnen nog altijd gezond genieten. In ons assortiment vindt u wafels in diverse soorten, confituur, chocolade, speculaas, onze zelf gemaakte boterham chocolade, zelf gemaakte rijsttaartjes, en meer. Kom maar eens langs.

diverse producten uit ons assortiment

honing Belgische oogst
fruittaartjes fruit, banaan,...
bruinbrood ambachtelijk
koffiekoek crême en chocolade
eclairs witte en donkere
choco zonder toegevoegde suiker