Over bakkerij Vollens

's Nachts bakken wij ons brood op een artisanale wijze. Elke ochtend in de vroege uurtjes vindt u ovenvers ambachtelijk brood in onze winkelrekken. Ambachtelijk of artisanaal brood heeft meer smaak en meer voedingswaarde.
Dit komt door de gebruikte grondstoffen van betere kwaliteit en het typische bakproces. Wij gebruiken ook traditionele recepten en werken met verschillende graansoorten zoals tarwe, rogge en spelt.
Wij bieden brood aan in vele vormen. Wit brood, volkoren brood, suikerbrood, rozijnenbrood, sandwichbrood, 6 en 10 granenbrood, molenbrood, vita plus, brood met pompoenpittten, elke dag vers speltbrood, piotjes, ... en veel meer. Knapperig, vers en smaakvol.
Onze bakkerij is ook bekend voor zijn "roggeverdommekes" op dinsdag.lees meer
een paar reacties
's Morgensvroeg neem ik de trein naar Brussel. Erg handig dat de bakker al zo vroeg open is. Lekker belegde broodjes en af en toe een koffiekoekje of rijsttaartje, hé!!
Elke, Kapellen
Ik kom hier al jaren voor die roggeverdommekes. Die gesmolten chocolade plakken zijn ook goed. Warme bediening, Hier krijg je nog waar voor je geld.
Frank, Ekeren